Ook 2021 was een bewogen jaar. Het eerste volledige jaar waarin Corona een prominente, alles bepalende rol speelde. Een jaar van flexibiliteit, hoop, desillusie, nieuwe ideeën en samenwerkingen die ontstonden waar men voorheen nog nooit over had nagedacht. Een mooi voorbeeld is het concert van de Streamers. Gisteravond zaten 2,4 miljoen mensen achter het scherm om dit event mee te maken. Wat een positiviteit en energie! We zijn trots op mede initiatiefnemer ING, onze voormalig werkgever. Was het een event? Was het een uitzending van een concert? Wij vonden het in ieder geval een enorme beleving waarvan wij het gevoel kregen dat we er helemaal bij hoorden. Uit moeilijke situaties ontstaan vaak hele mooie dingen en dit is er zeker één van.

Aan het einde van 2021 kijken wij gelukkig terug op een inspirerend en succesvol jaar. In het tweede volle jaar van ons ondernemerschap hebben we mogen samenwerking met een aantal fantastische opdrachtgevers. Bedankt  Rabobank, Top Employers Institute, Adyen, NN, Rijksmuseum, NS, Stichting CPNB, Wolters Kluwer Tax & Accounting Espana, en BNP Paribas NL, voor het in ons gestelde vertrouwen! Wij zijn trots op de mooie stappen die we samen hebben mogen – dan wel gaan – zetten en kijken uit naar een succesvol vervolg op onze samenwerking.

Wij wensen jullie een heel gezond en positief 2022 waarin we hopelijk meer duidelijkheid krijgen over de manier waarop we elkaar kunnen en mogen ontmoeten. Want daar hebben we allemaal een hele grote behoefte aan.

Warme groeten,

Maayke & Marike